Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ۳۶۵ روز گذشته با افراد و چهره‌هایی آشنا شدیم که جزو افتخارات و ارزش‌های میهن و کشورمان بودند و زیر آسمان مناطق جنوبی بزرگ شده‌اند. آنها برای شهروندان از خاطرات بهارانه، راز و رمز موفقیت، فراز و نشیب زندگی‌شان صحبت کردند تا ذهن مخاطبان با دنیای واقعی و درونی آنها پیوند بخورد و بتوانند در انتخاب اهداف مختلف در زندگی‌شان از تجربه افراد موفق جامعه بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فرصتی که تا تحویل سال نو باقی مانده و در حالی که بوی بهار در لابه‌لای کوچه و پسکوچه‌های شهرمان کمین انداخته با چند نفر از چهره‌های جنوبی تهران همکلام شدیم. هرکدام از آنها هدیه‌ای برای سفره هفت‌سین ما داشتند.

 علی سلیمانی/  بازیگر ساکن جوادیه

تبریک نوروز در دنیای مجازی

کرونا باعث شده تا سبک زندگی ما تغییر کند و با اینکه یک ‌سال از مبارزه با این ویروس گذشته، اما هنوز نتوانسته‌ایم آن را به‌طور کامل مهارکنیم و با خیال راحت به روزهای شیرین قبل از کرونا برگردیم. برای همین باید با هم قرار و مدار بگذاریم که امسال عید نوروز در خانه و کنار خانواده‌مان بمانیم و فقط از طریق مجازی به دید و بازدید اقوام و بستگان برویم. اگر این کار را نکنیم مطمئن باشید که کرونا سال‌های سال مهمان ما خواهد بود. پس من به‌عنوان بچه‌محل از شما تقاضا می‌کنم که در عید نوروز به فکر برگزاری مهمانی و دورهمی نباشید و با استفاده از امکانات و تکنولوژی روز مثل شبکه‌های مجازی و حتی گفت‌وگوی تلفنی رسم و رسوم تبریک عید نوروز را به‌جاآورید.

 خاطره حاتمی / بازیگر و ساکن شهرک فردوس

دلم پر می‌کشد برای آن روزهای شیرین

معمولاً لحظه‌های تحویل سال نو برای اعضای خانواده جزء شیرین‌ترین لحظه‌هاست. وقتی ‌آلبوم عکس‌های قدیمی‌مان را ورق می‌زنیم این لحظه‌ها مانند فیلمی جذاب از مقابل چشمان ما رژه می‌رود. سفره‌های هفت‌سین مادربزرگ‌ها، پول‌های کاغذی تا نشده بابابزرگ‌ها که برای تبرک لای صفحه‌های قرآن می‌گذاشتند و موقع تحویل سال به نوه‌ها و نتیجه‌ها می‌دادند. هنوز یاد و خاطره آن روزها برایم شیرین است و دلم پر می‌کشد برای تکرار دوباره‌شان. کرونا که آمد همه برنامه‌های‌مان را به هم زد و حتی روش‌های جدیدی برای عیادت و دید و بازدید را نشان‌مان داد. مثلاً در خانه بنشینیم و به‌صورت مجازی و آنلاین عید نوروز را به یکدیگر تبریک بگوییم. باز هم خوب است که در دوره‌ای کرونا به سراغ ما آمد که حداقل می‌توانیم از طریق شبکه‌های اجتماعی با عزیزان و بستگان‌مان در ارتباط باشیم وگرنه مجبور بودیم برای یکدیگر نامه بنویسیم و روی آن تمبر بچسبانیم تا آقای پستچی به دست کسی که می‌خواستیم برساند.

 محمود بصیری /  بازیگر ساکن محله بلورسازی

به خاطر خودمان امسال سفر نرویم

آخرین سفره هفت‌سین من سال ۱۳۸۵ پهن شد و بعد از اینکه مادرم از دنیا رفت، دیگر هفت‌سین نگذاشتم و پولش را هرچه قدر که می‌شد به دیگران کمک کرده‌ام. وقتی زمستان به این زیبایی بهار می‌شود باید شکرانه دهیم. چه خوب است شب‌ِ عیدی به خانواده‌های نیازمند کمک و عیدی‌مان را با بچه‌های یتیم و بی‌بضاعت تقسیم کنیم. حواس‌مان به بچه‌های بی‌بضاعت و چشم‌انتظار باشد و فقط سفره‌های خودمان را رنگین نکنیم و به یاد همسایگان و اطرافیان‌مان هم باشیم. توصیه من به مردم عزیز به‌ویژه جوان‌ها این است که همیشه و در هر حالی کمک به همنوع را فراموش نکنند. حتی بهتر است به جای‌ترقه زدن در چهارشنبه‌های آخرسال یک کار ثواب انجام دهیم و پولش را خرج نیازمندان کنیم، چون متأسفانه چهارشنبه‌سوری‌های الان بیشتر به میدان جنگ تبدیل شده است.

چهارشنبه‌سوری زمان ما با الان خیلی فرق داشت. آن زمان چهارشنبه‌سوری که می‌شد بوته‌هایی روی شتر می‌آوردند و می‌فروختند. فروشنده می‌خواند: «آی بوته بوته بوته». آن زمان چهارشنبه‌سوری لذت داشت. یک تفریح شیرین و دلچسب بود. همه با هم از روی آتش می‌پریدیم و شادی می‌کردیم. اصل سنت چهارشنبه‌سوری همین لذت‌هاست و حتماً که نباید سر و صدا به راه بیندازیم و خدایی ناکرده مصدوم و کشته به جا بگذاریم. بهتر است ایام نوروز را هم فقط صرف مهمانی رفتن و مهمانی پس دادن نکنیم و بیشتر جنبه همدلی داشته باشد، یعنی وقتی به خانه دوستان و آشنایان می‌رویم حالی از آنها بپرسیم.

سراغی از گرفتاری‌های‌شان بگیریم و اگر کمکی نیاز دارند دریغ نکنیم. خودم حدود ۱۰ سالی است که عید نوروز هیچ جا نرفته‌ام، اما قبل‌تر، عیدها اگر شرایطش مهیا می‌شد، به خانه اقوامم که در شهرهای یزد و کرمان هستند می‌رفتم و به آنها سر می‌زدم. امسال هم به دلیل شرایط کرونا تلفنی از احوال آنها باخبر می‌شوم و توصیه می‌کنم مردم نیز در سال جدید به مسافرت نروند تا از شر این ویروس منحوس خلاص شویم. من از همه روزهای نوروزی عمرم خاطرات شیرین دارم. همیشه به یاد دارم عید که می‌شد وقتی به خانه اقوام می‌رفتیم عیدی به ما تخم‌ مرغ‌های رنگی می‌دادند که دلچسب بود و داشتن این تخم‌ مرغ‌های ‌رنگی حس خوبی به ما می‌داد، اما حالا عیدی بچه‌ها پول شده است. در کل سنت عیدی دادن خوب و برای کودکان لذت‌بخش است.

 پویا امینی/ هنرمند اهل ری بیشتر مراقب یکدیگر باشیم

طولانی شدن دوره شیوع ویروس کرونا باعث شده همه ما از نظر روحی خسته شویم، اما تنها راه گذر از این شرایط حفظ امید و روحیه است. در این روزها باید بیشتر مراقب حال یکدیگر باشیم تا پس از پایان دوره شیوع کرونا دوباره به سلامت دور هم جمع شویم و بدون نگرانی سال‌های جدید و نوروزهای تازه را جشن بگیریم. در شرایط کنونی بهترین آرزویی که می‌توانیم برای یکدیگر داشته باشیم آرزوی سلامتی است. من هم برای همه هموطنانم، به‌ویژه اهالی ری سلامتی و تندرستی آرزو می‌کنم و امیدوارم سال نو را با تندرستی در کنار عزیزان‌شان آغاز کنند. برای کشور و شهرم هم آرزو می‌کنم در سال جدید روزهای شادتر و روشن‌تری داشته باشد.

من همیشه با افتخار گفته‌ام اصالتا اهل ری هستم، اما جای تأسف دارد که این شهر با قدمت و اصالت مورد بی‌مهری و بی‌توجهی قرار گرفته و از امکانات شهری و فرهنگی محروم است. شهرری در طول دوره‌های تاریخی مختلف مهد پرورش استعدادهای فرهنگی و ورزشی مختلف بوده، ولی مراکز ورزشی و فرهنگی مناسب و مجهزی ندارد. ری نه تنها در فرهنگ و ورزش، بلکه در بازیابی هویت و اصالت تاریخی خود هم نیازمند دلسوزی و توجه ویژه مسئولان است و امیدوارم امسال نقطه شروعی برای احیای این شهر کهن باشد.

 فرشته کریمی/عضو تیم‌ملی فوتسال بانوان ساکن نازی‌آباد

استقبال از نوروز با شعار حفظ سلامت نزدیکان‌

چند سالی می‌شود که زندگی و کار مردم با شبکه‌های اجتماعی پیوند خورده، اما در سالی که با بحران کرونا مواجه بودیم تعداد مخاطبان این وسایل ارتباطی به مراتب بیشتر از قبل شده و البته در این شرایط دشوار و بحرانی کمک خوبی است تا بتوانیم ضمن رعایت فاصله اجتماعی از بهترترین راه ممکن با کسانی که دوست‌شان داریم ارتباط داشته باشیم و جویای احوال‌شان شویم. یکی دیگر از کارهایی که می‌شود دردنیای مجازی انجام داد، گرفتن فیلم همراه خانواده کنار سفره هفت‌سین گرفت و برای کسانی که نگران ما هستند مثل پدر، مادر و خواهر و برادر فرستاد. به نظر من اگر خواهان سلامتی بستگان و نزدیکان‌مان هستیم نباید موقعیت و فضایی درست کنیم که جان آنها به خطر بیفتد، بنابراین امسال نوروزمان را با شعار «حفظ سلامت اعضای خانواده و نزدیکان‌مان» ایمن و دور از کرونا کنیم.

 محمد مسلمی/ بازیگر ساکن یاخچی‌آباد

عیدی‌ها همیشه لای قرآن آماده بود

یکی از خاطراتی که هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنم عیدی‌هایی بود که بزرگ‌ترها از قبل داخل قرآن می‌گذاشتند و روز اول عید به بچه‌ها می‌دادند. نمی‌دانید که گرفتن اسکناس‌های نو ۱۰، ۲۰ و ۵۰ تومانی چقدر لذت‌بخش بود. گاهی هم که از فامیل و آشنا پول کهنه و قدیمی عیدی می‌گرفتیم آن را به پول نو تبدیل می‌کردیم تا تعداد اسکناس‌های تازه‌مان بیشتر شود. مثلاً اسکناس کهنه ۵۰ تومانی می‌دادیم و ۳ اسکناس نو ۱۰ تومانی می‌گرفتیم. راستش آن وقت‌ها در قید و بند ارزش اسکناس‌ها نبودیم و لذت بردن‌مان طور دیگری بود. اکنون هم با وجود کرونا باز همان عشق و علاقه برای دریافت عیدی نوروز برای بچه‌ها وجود دارد، البته با این تفاوت که دیگر آنها به دنبال پول نو نیستند و رنگ اسکناس و صفرهای داخل آن بیش از همه چیز اهمیت دارد. پیشاپیش عید نوروز و ورود به عصر جدید را به همه هم‌محله‌ای‌ها و شهروندان تبریک می‌گویم و امیدوارم که در سال نو به همه آرزوها و خواسته‌هایی که در دل دارند برسند.

 علی صادق‌زاده / عضو تیم‌ملی وزنه‌برداری معلولان ایران و ساکن محله شریعتی جنوبی

دست به دست هم برای نابودی کرونا

سالی که گذشت با وجود کرونا یکی سخت‌ترین سال‌ها بود، امیدوارم سال ۱۴۰۰ سالی بدون کرونا و مملو از اتفاقات خوش باشد. برای نزدیک شدن به این خواسته قلبی تقاضای من از هم‌محله‌ای‌های خوبم این است که امسال هم در خانه بمانند و با رعایت نکات بهداشتی و دستورالعمل‌های تعیین شده در تجربه سالی بدون کرونا سهیم باشند. درحالی که یکی از تبعات منفی کرونا، متضرر شدن بسیاری از کسب و کارها و شهروندانی است که شاید بخش قابل توجهی از آنها در مناطق جنوبی شهر همچون منطقه ۱۹ سکونت دارند، نیاز است در این شرایط همه دست به دست هم بدهیم تا هرکسی در حد توان خود از خانواده‌های کمتربرخوردار حمایت کند. اهالی منطقه ۱۹ جزو مهربان‌ترین و بامرام‌ترین مردمان شهر هستند.

من همیشه موفقیت‌هایم را مرهون لطف و محبت‌های اهالی محله‌ام بوده‌ام و به نظرم با همبستگی خود می‌توانند در مقابله با ویروس کرونا هم موفق عمل کنند. تعطیلات سال نو می‌تواند فرصتی باشد تا نفسی چاق کنیم و برای روزهای پساکرونا برنامه‌هایی برای رشد کیفی محله در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، رفاهی و... تدارک ببینیم. من به‌عنوان یک ورزشکار پای کار هستم و دوست دارم هر کاری از دستم بر می‌آید در حوزه ورزش برای ورزش‌دوستان محله‌ام انجام بدهم.

پوریا گل‌محمدی/  شاعر و نویسنده محله شهرک رسالت تحقق آرزوهای فرهنگی با کمک چهره‌های منطقه

چیزی تا آغاز سال نو نمانده و هنوز ویروس کرونا در جمع ماست. در این شرایط برای لذت بردن از تعطیلات نیازی به انجام‌کاری خارق‌العاده یا رفتن به مکانی در دوردست‌ها نیست. می‌توان در همین حوالی با خواندن یک کتاب، دیدن یک فیلم خوب، گپ‌وگفت با خانواده و... طعم شیرین لذت و آرامش را چشید. همه ما انسان‌ها آزادیم و باید در انتخاب سرگرمی‌های خود آزادانه عمل کنیم، اما نباید اجازه دهیم آزادی ما موجب سلب آزادی و آسایش دیگران شود. در روزهای کرونا علاقه‌مندی‌های‌مان را تقسیم‌بندی کنیم و انجام کارهایی را که لطمه‌ای به سلامت جامعه وارد نمی‌کند انتخاب کنیم تا با کمک یکدیگر در مقابله با این ویروس پیروز میدان شویم.

آرزوهای من برای سال ۱۴۰۰ منطقه ۱۹ کم نیست، اما انتقال تنها فرهنگسرای منطقه ۱۹ به محدوده جغرافیایی بهتر در وسط منطقه یکی از مهم‌ترین موارد است که در فراهم شدن دسترسی آسان ساکنان همه محله‌ها نقش دارد. راه‌اندازی یک ورزشگاه مرتبط با ورزش‌های کم هزینه المپیکی مانند دو و میدانی، پرتاب نیزه و... در اراضی کوره‌پزخانه‌های دولتخواه و اسماعیل‌آباد هم جزء مهم‌ترین آرزوهای من است که می‌تواند در ارتقای سرانه فرهنگی و اجتماعی نقش داشته باشد. به‌طور کلی نیاز است برای نیل به این هدف همه نویسندگان، ورزشکاران، هنرمندان و چهره‌های محلی در پررنگ‌تر شدن زیبایی‌ها و ارتقای سرانه فرهنگی و اجتماعی تلاش کنند تا منطقه نام و اعتبار فرهنگی و اجتماعی به خود بگیرد.

کد خبر 590946 برچسب‌ها همشهری محله نوروز بازیگران سینما و تلویزیون جهان چهره‌های مشهور

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله نوروز چهره های مشهور چهارشنبه سوری عید نوروز منطقه ۱۹ هفت سین چهره ها سال نو بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۳۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • چهره‌های مصمم در تمرین استقلال خوزستان (عکس)
  • اعلام ورزشگاه محل برگزاری سه مسابقه خانگی آبی پوشان جنوب
  • ورزشگاه‌های میزبان دیدارهای خانگی استقلال ملاثانی مشخص شد
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • گره اندر گره