Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین‌نامه نحوه اعطای کمک‌های رفاهی و معیشتی سینماگران منتشر شد.

به گزارش ایسنا، در سال‌های گذشته پرداخت عیدی و کمک‌های حمایتی به سینماگران با حاشیه‌هایی همراه بود ولی همواره هیات مدیره خانه سینما که متولی این امور است، بر شفاف بودن پروسه کار و وجود اسناد و مدارک مربوط به پرداخت عیدی‌ و ارائه خدمات رفاهی تاکید داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حال امسال در آستانه نوروز،  آیین‌نامه‌ای برای این مسئله از سوی هیات مدیره خانه سینما مصوب و تصریح شده که «به منظور رسیدگی و ارائه خدمات رفاهی و معیشتی سینماگران با هدف حفظ و صیانت از کرامت، پاسداشت شأن و منزلت اجتماعی آنان، آیین نامه نحوه اعطای کمک‌های رفاهی و معیشتی سینماگران تصویب و لازم الاجرا است.» و ایسنا از خانه سینما جزییات این آیین نامه را پرسید که سرانجام در اختیار این رسانه قرار گرفت.

جزئیات آیین‌نامه به این شرح است:

«ماده ۱- دفتر امور رفاهی و اجتماعی خانه سینما: 

به منظور برنامه ریزی ، شناسایی ، رسیدگی و اجرای فعالیت کمک به امور رفاهی و معیشتی سینماگران و ارائه گزارش به مبادی ذیربط " دفتر امور رفاهی و اجتماعی » متشکل از رییس هیات مدیره خانه سینما ، مدیرعامل خانه سینما ، یک نفر از اعضای هیات مدیره خانه سینما ( مسئول دفتر امور اجتماعی و رفاهی ) به انتخاب هیات مدیره تشکیل می‌شود .

۱-۱- مسئول دفتر امور اجتماعی و رفاهی هماهنگی برگزاری جلسات و دریافت و ثبت تقاضای اصناف سینمایی و متقاضیان و تهیه صورتجلسه و مصوبات دفتر را برعهده دارد .

۱-۲- دفتر امور اجتماعی و رفاهی در خانه سینما مستقر خواهد بود .

۱-۳- جلسه دفتر امور اجتماعی و رفاهی با حضور حداقل دو نفر از اعضای دفتر که یکی از آنها باید مدیرعامل خانه سینما باشد، رسمیت می‌یابد و صورتجلسه تصمیمات دفتر باید به اطلاع و امضای کلیه اعضای دفتر برسد.   

۱-۴- وظایف دفتر امور اجتماعی و رفاهی:

الف : ارتباط مستمر با تشکل ها و اصناف سینمایی

ب : استفاده از ظرفیت سامانه خانه سینما برای اطلاع رسانی ، شناسایی و ثبت نام و ارائه خدمات به متقاضیان

ج : تلاش برای تامین منابع و امکانات  نقدی و غیر نقدی از نهادهای دولتی و غیر دولتی و حامیان بخش خصوصی

د: مدیر دفتر موظف است گزارش ادواری عملکرد را به هیأت مدیره ارائه کند.

ماده ۲ – مشمولان :

۱- زنان سرپرست خانوار

۲- اعضای از کار افتاده اصناف سینمایی

۳- اعضای دارای بیماری خاص (خارج از تعهدات بیمه ای )

۴- بیکاران فصلی (غیر ارادی)

۵- سینماگران معرفی شده از سوی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری

۶- اعضای تحت پوشش

تبصره ۱ – اعضای تحت پوشش شامل اعضای نیازمند فوریت های پزشکی خارج از تعهدات بیمه ای، خانواده درگذشتگان با رعایت سن قانونی و سایر اعضای مشمول موضوع ماده (۲) که فهرست آنان بطور سالانه با معرفی اصناف سینمایی و تایید دفتر امور رفاهی و اجتماعی خانه سینما تهیه و تحت عنوان « اعضای تحت پوشش » از حمایت‌های این آیین نامه برخوردار خواهند شد.

تبصره ۲ -  اعضای مشمول موضوع ماده (۲) آیین نامه به تشخیص هیات رسیدگی حداکثر دوبار در سال از کمک های موضوع این آیین نامه می‌توانند بهره‌مند شوند مگر در شرایط استثنایی(سوانح و حوادث و... ).

تبصره ۳ –  دفتر امور رفاهی و اجتماعی موظف است تاییدیه اصناف سینمایی را برای بررسی درخواست متقاضیان و معرفی شدگان  برای تهیه لیست کمک های معیشتی در زمان­های خاص نظیر عید نوروز اخذ نماید.

تبصره ۴ -  حمایت‌های عمومی موضوع این آیین نامه نظیر کمک معیشتی(عید نوروز) به اعضای اصناف کارفرمایی و اعضایی که کارمند دولت و یا شاغلین تامین اجتماعی و بازنشستگان حقوق بگیر باشند؛ تعلق نمی‌گیرد.  

ماده ۳ – انواع حمایت ها و کمک های رفاهی و معیشتی :

 کمک های رفاهی و معیشتی موضوع این آیین‌نامه که به صورت نقدی یا غیر نقدی خواهد بود به ترتیب انواع حمایت های زیر می باشد:

۱- کمک های بیمه ای (تامین اجتماعی ، تکمیلی و ...)

۲- کمک های درمانی

۳- کمک هزینه معیشتی

۴- کمک هزینه تشییع و تدفین

۵- عضویت و بهره مندی از حمایت های صندوق اعتباری هنر

۶- کمک های غیرنقدی (بن خرید کالا و... )

تبصره - میزان و سقف حمایت‌های برشمرده مذکور بطور سالانه توسط دفتر امور رفاهی و اجتماعی خانه سینما بر حسب فوریت و اولویت و سابقه متقاضی در بهره‌مندی از حمایت های موضوع این آیین‌نامه معین و اعلام خواهد شد.

ماده ۴  - منابع مالی و غیر مالی :

۱- کمک های سازمان امور سینمایی و سمعی بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

۲- کمک های سایر نهادها و دستگاههای اجرایی دولتی

۳- کمک شهرداری تهران و سایر نهادهای غیر دولتی

۴- کمک سایر اشخاص حقیقی و حقوقی بخش خصوصی

ماده ۵ -  شیوه‌های اعطای کمک (نقدی):

۱- پرداخت از سوی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری مطابق با صورتجلسه و لیست تایید شده دفتر امور رفاهی و اجتماعی

۲- پرداخت از طریق خانه سینما

۳- پرداخت با عاملیت صندوق اعتباری هنر

تبصره ۱ : کمک های نقدی موضوع این آیین نامه باید صرفا به حساب بانکی و یا کارت بانکی (هنر کارت) مشمولان واریز گردد.

تبصره ۲: کمک های غیر نقدی (بن کالا ، سبد کالا و ...) به مشمولان از طریق خانه سینما و با مشارکت اصناف سینمایی توزیع خواهد شد.

تبصره ۳ : اعطای کمک های نقدی و غیر نقدی از محل کمک های سازمان امور سینمایی و سمعی بصری منوط به ارائه فهرست مشمولان مطابق با شرایط مقرر در آیین نامه و اخذ تاییدیه از سازمان امور سینمایی و سمعی بصری می‌باشد.

ماده ۶ – این آیین نامه در (۶) ماده، (۸) تبصره و (۲۵) بند در جلسه دی‌ماه ۱۳۹۹ هیات مدیره خانه سینما تصویب گردید.»

حال باید دید که با این آیین نامه آیا عیدی هنرمندان بدون حاشیه ی سال های قبل  پرداخت می شود؟! 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خانه سينما عیدی سینماگران سازمان امور سینمایی و سمعی بصری هیات مدیره خانه سینما موضوع این آیین نامه اصناف سینمایی اعطای کمک غیر نقدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۴۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، دهمین برنامه از سلسله جلسات نمایش فیلم تئاترهای شاخص با همکاری مشترک انجمن صنفی منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر و سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» اختصاص دارد.

فیلم تئاتر «عروسی خون» (محصول ۱۹۸۱ اسپانیا/ ۶۷ دقیقه) به کارگردانی کارلوس سائورا بر مبنای نمایشنامه‌ای نوشته فدریکو گارسیا لورکا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.

پس از نمایش این فیلم تئاتر نشست نقد و بررسی آن با حضور عباس غفاری (میزبان) و محمودرضا حبیبی (منتقد تئاتر) برگزار می‌شود.

در رابطه با خلاصه داستان این نمایش آمده است: «در استودیوی رقص «آنتونیو گادس» (گادس)، اعضای گروه در حال گریم و آماده شدن برای اجرای برنامه هستند. پس از آنکه گادس به‌عنوان رقصنده اصلی و طراح رقص توضیحاتی به اعضا می‌دهد، اجرای «عروسی خون» آغاز می‌شود: لئوناردو (گادس) دل‌باخته زنی (هویوس) در آستانه ازدواج است. پس از یک صحنه پُرتنش در مراسم عروسی، همه متوجه می‌شوند که عروس نیز دل‌باخته لئوناردو است. عروس و داماد (خیمه‌نز) سوار بر اسب مراسم را ترک می‌کنند و لئوناردو نیز آنان را تعقیب می‌کند. ۲ مرد در نزاعی خونین، با چاقو یکدیگر را از پا در می‌آورند و عروس تنها و مغموم کنار ۲ جسد می‌گرید.»

سائورا پس از ساختن چند فیلم متأثر از اینگمار برگمان، با «عروسی خون» به دوره جدید و پویای فیلمسازی‌اش گام می‌گذارد. حاصل کار، فیلمی‌ خاص است که بدون تردید یکی از بهترین آثار سینمای اسپانیا در دهه ۱۹۸۰ است. ایده ساخت یک نمایشنامه مشهور فولکلوریک در سالنی خالی از تماشاگر از سوی گادس و تبدیل شدن آن به مایه و داستان اصلی سائورا، از آن رویکردهای درخشان و جریان‌ساز پست‌مدرنیستی است که دنیای متن و بیرون از متن را با هم درمی‌آمیزد.

به‌رغم بومی بودنِ دست‌مایه و حتی اجرا که درک جزییات رقص‌ها و موسیقی آیینی فلامنکو را تنها برای اسپانیایی‌ها ممکن می‌کند، فیلم از چنان زبان نمایشی برخوردار است که هر تماشاگری را با خود همراه می‌کند. کارِ سائورا، از سوی دیگر، تنها ضبط و عرضه این باله‌های باشکوه نیست بلکه او با دوربینش، تأویلی از «عروسی خون» ارایه می‌دهد. با «عروسی خون»، سائورا ژانر موزیکال را وارد عرصه‌ای تازه و غیر آمریکایی می‌کند.

کد خبر 6095577 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • پدر مهران غفوریان افسر ارشد ساواک بود؟ | واکنش فوری ستاره سینما و تلویزیون به یک شایعه فراگیر درباره پدرش
  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • آیین ملی گل‌غلتان در خانه تاریخی آل یاسین کاشان